Pages

Ads 468x60px

Taxi gratis în București

Stimați cititori, viața ne rezervă tot felul de surprize. Unele mai mici, altele mai mari. O astfel de surpriză a fost pentru mine să aflu de existența unei „firme” (impropriu spus firmă, aduce mai mult cu o asociație sau un ONG, în orice caz un serviciu) de taxiuri... gratuite. În București! Da, nu are rost să vă spălați la ochi, ați citit bine: taxi gratis în București.

taxi gratis

În conformitate cu ce spun ei pe site, proiectul e unul altruist, care vine în ajutorul oamenilor fără posibilități financiare, oferindu-le transport gratuit în capitală. Ce înseamnă efectiv asta? De exemplu sunteți undeva prin sectorul 2 sau 3 și v-ați rătăcit, v-a jefuit un hoț, ați cheltuit toți banii pe femei sau persoana care trebuia să vă ridice nu s-a mai prezentat. Adică practic nu mai aveți niciun ban la voi. Ei bine, în această situație puteți suna la unul din numerele lor (le luați de la ei de pe site), o să vi se pună niște întrebări (trebuie oamenii să se convingă că situația dvs este reală și nu blufați pentru a vă plimba gratis) după care vă transportă fără să trebuiască să plătiți. De ce doar în sectoarele 2 și 3? Din lipsă de fonduri și personal. Gândiți-vă că e o inițiativă altruistă și oamenii ăștia vă duc cu mașinile lor.

Conflicte cu celelalte firme de taxi nu cred să existe. Din contră, un client grăbit nu va avea timp de povești la telefon așa că va prefera un taxi pe bani în timp ce un client fără bani nu va mai încerca să dea țepe, având acum o alternativă moca. Nu vi se cere nimic după. Nu vă faceți nicio obligație. Pur și simplu sunteți ajutat, dacă într-adevăr situația dvs este dramatică. Cică se transportă și bunuri sau obiecte, atât timp cât ele nu miros, nu sunt foarte mari, nu lasă urme, nu strică cu ceva mașina etc. Evident, cea mai spectaculoasă chestie e legată de voluntariat, în sensul că respectivii vă fac un serviciu pe banii, timpul și barba lor, fără să vă ceară nimic în schimb ulteior. Am trăit s-o aud și pe asta.

Dacă există cititori care au călătorit în acest mod, sunt rugați să descrie experiențele avute mai jos, în comentarii. Poate punem și de un articol dacă e cazul. Și nu uitați: cele mai tari oportunități (din online și offline) le găsiți pe Oportun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu